Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПоляците ще си оглагат затварянето

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПоляците ще си оглагат затварянето
Коментари Харесай

Политолог: За съжаление решенията на Борисов преди, ни касаят днес, но него вече го няма да отговаря

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Поляците ще си оглагат затварянето на въглищните централи до 2045 година, ние що би трябвало да ги затваряме 15 години по-рано!? С този въпрос би трябвало да се обърнем към някогашния министър председател Бойко Борисов. Т.е. решенията, които са взети преди, ни касаят през днешния ден, единствено че в този момент министър председателят Борисов го няма да дава отговор.

Това разяснява в ефира на Нова тв политологът Слави Василев. 

Продажбата на суверенитет през последните години за жалост е бил лайт претекстът на държавното управление. Те все споделяха, че европейците ще ни оправят, че Брюксел ще помогне. Но доста от страните - членки на Европейски Съюз се разсъниха и все по-често към този момент вземат решение, че националният им интерес е доста по-голям в сравнение с общоевропейския, който в действителност оказва помощ единствено на най-богатите или пък на някои по-закъсали откъм дългово отношение към Италия и Франция страни, разяснява пък здравният икономист Аркади Шарков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР